AGRILI RESORT LUXURY APARTMANS, Sitonija-Akti Elias

Akti Elias

Opis hotela

Lokacija: Kompleks Agrili Apartmana je smešten na Elia obali poluostrva Sitonia na Halkidikiju. Atraktivnost lokacije se ogleda u blizini mesta Neos Marmaras, Nikiti kao i Porto Carras Resorta koji su na par kilometara. Udaljenost od aerodroma International Airport Thessaloniki je 90 km, a udaljenost od plaže 180 m.

Usluga: Najam

Sadržaji: Hotel ima predivne bašte, bazen sa ležaljkama i suncobranima. Osim toga, gostima je na raspolaganju parking, wi-fi konekcija a sve to je na samo 200 m od mora. Apartmani su opremljeni kuhinjom sa frižiderom, televizorom, klima uređajem a pored toga svaki ima velike verande sa mogledom na Toroneos zaliv ili planinu.

Nikiti

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja.

Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 38 kilometara istočno od Nea Mudanie, 98 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Metamorfozi i Neos Marmaras (23 km). Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljeno je 36 kilometara jugoistočno.

Cene su u eurima, po osobi ili po sobi, po danu. Za sopstveni prevoz moguće je birati datum polaska i dužinu boravka.

1. 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% do datuma označenog u tabeli sa cenama za svaki hotel pojedinačno.

2. čekovima građana

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)