Aparthotel Anesis, Neos Marmaras

Neos Marmaras, Sitonija

OPIS VILE

Aparthotel Anesis je udaljen 200 m od gradske plaže, renoviran 2014/15, sa prostranim holom i recepcijom u prizemlju. Pogodan kutak za druženja i ostavljanje prtljaga do polaska autobusa. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu, od kojih svaki poseduje opremljenu čajnu kuhinju/nišu, kupatilo TWC, TV, AC (doplata 3 eur dnevno), terasu (određeni br.studija ima manje terase zatvorenog tipa) i Wi-Fi.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 studio – Soba sa dva spojena ležaja i jednim klasičnim ležajem ili užim francuskim ležajem i jednim klasičnim ležajem. TV, AC i kuhinjom/nišom , kupatilo(TWC).
1/3 studio – Soba sa tri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom , kupatilo(TWC).
1/3 apartman – Soba sa tri klasična ležaja, TV, AC i fizički odvojena kuhinja, kupatilo(TWC).
1/4 studio – Soba sa četiri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom , kupatilo (TWC).

Ukratko o Neos Marmarasu

Neos Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom.

Neos Marmaras predstavlja pravi dijamant zaliva Toroneos. Ovo naselje Vam može pružiti dobar noćni provod, dok ćete dane provesti u centru gradu sa velikim brojem prodavnica, barova, picerija, taverni i restorana, zabavnih centara i kafića. Pijačni dan je četvrtak, pa ćete tada moći da kupite najsvežije namirnice ako odlučite da na odmoru sami pripremate hranu, kao i prirodni med, domaće masline, sir i predobro vino sa Sitonije.

Posetioci Neos Marmarasa imaju izbor praktično između tri plaže, od kojih se ni jedna ne nalazi u samom gradskom jezgru, sve sa jedinstvenim pogledom na nenaseljeno ostrvce Kelifos koje se nalazi preko puta Neos Marmarasa. Ovo ostrvce nazivaju još i ostrvo kornjača, jer iz daljine po obliku podseća na istoimenu životinju. Glavna gradska plaža nalazi se van samog naselja, na jugu, u produžetku je plaža hotelskog kompleksa Porto Karas, dok je Paradiso sa severne strane i to je plaža istoimenog malog naselja koje je gotovo spojeno sa Neos Marmarasom.

LAST MINUTE PONUDA ZA SMENU 29.06.-09.07.2017. – važi do popune kapaciteta

Paket aranžman (smeštaj+prevoz) – 1/2 studio (prizemlje) – 179 eura po osobi; 1/2 studio –199 eura po osobi; 1/2+1 studio (MT) – 139 eura po osobi; 1/2+1 studio – 159 eura po osobi

*Umanjenje za sopstveni prevoz – 15% na redovnu cenu iz tabele*

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 dana/10 noći OSIM CENA SA (*) GDE SU CENE IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM PREVOZOM

SOPSTVENI PREVOZ:
– Za korišćenje sopstvenog prevoza u smenama sa zvezdicom (*) cena se umanjuje za 20 EUR.

POPUSTI:
– U studiju 2+1 -treća odrasla osoba je GRATIS,dvoje DECE do 12 godina GRATIS uz dve punoplatežne osobe.
– U studiju 1/3 – dvoje dece do 12 godina popust 50%(plaćaju jednu cenu),jedno dete do 12 godina popust 30%.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma studija / apartmana za 10 noćenja.
– Autobuski prevoz u smenama sa zvezdicom.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz (osim u smenama sa zvezdicom)
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale individualne troškove.

LAST MINUTE PONUDA ZA SMENU 29.06.-09.07.2017. – važi do popune kapaciteta

Paket aranžman (smeštaj+prevoz) – 1/2 studio (prizemlje) – 179 eura po osobi; 1/2 studio –199 eura po osobi; 1/2+1 studio (MT) – 139 eura po osobi; 1/2+1 studio – 159 eura po osobi

*Umanjenje za sopstveni prevoz – 15% na redovnu cenu iz tabele*

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cenovnik za PREVOZ

* Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele.