HOTEL ERGUN, Alanja

Alanja, Antalijska regija

Usluga: All Inclusive

Opis hotela

Lokacija: Hotel je udaljen 130 kilometara od aerodroma u Antaliji i nalazi se u samom centru Alanje. Sagrađen je 2000 godine i zauzima površinu od 1.000 m2.

Plaza: Hotel je udaljen 550 metara od Kleopatrine plaže, i 450 m od Kejkubat plaže gde se ležaljke i suncobrani posebno plaćaju.

Sobe: Hotel raspolaže sa 50 standardnih soba ( za max 2 osobe, površine 22 m2 ) i 12 trokrevetnih soba (za max 3 osobe, površine 26 m2)
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, klima uredjaj, balkon, TV, telefon, sef(uz doplatu).

Hotelski sadrzaj: Restoran, recepcija, spoljašni bazen, doktor, lift, bar (pored bazena), Tv sala, menjačnica. Plaća se: masaža, internet.

Način služenja obroka: Švedski sto.

Napomena: Hotel se nalazi u strogom centru Alanje. Hotelski bazen i restoran se nalaze na krovu hotela odakle se pruža prelep pogled na Alanju. Preporuka za mlade i za goste koji žele da su u centru svih dešavanja.

Ukratko o Alanji

Put od aerodroma do Alanje traje oko 100-120 minuta i za to vreme ćete upoznati najlepši predeo turske rivijere, mesto gde planinski masiv Taurus ne dozvolja lošem vremenu da priđe Alanji, a zadržava topao vazduh koji svakako prija uz toplo Mediteransko more. Pre no što uđete u grad, zadiviće Vas veličanstven pogled na `Krunu Alanje` – zidine utvrđenja koje je bilo odbrambeno uporište od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Bulevar Ataturk je najlepša ulica u Alanji sa palmama, eukaliptusima, fikusima i strelicijumima, a u poprečnim ulicama hladovinu prave drvoredi narandže i nara. Alanju zapljuskuju šljunkovita i peščana Kleopatrina plaža dugačka 3 km i Ataturkova tj. Alanjina plaža čiji se kraj ne vidi golim okom. Ulaz na plažu se ne plaća, a tamo možete iznajmiti suncobrane i ležaljke ukoliko su Vam potrebne. Zalazak sunca ostavlja poseban utisak i doživljaj koji će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših ili možda čak i najlepši odmor.

Grad, tvrđavu i okolinu sa rekom Dimcaj i pećinom možete najbolje upoznati sa našim vodičem koji će ponuditi brojne ekskurzije i organizovati Vaš odmor tako da Vama ostaje da se samo opustite i uživate! Noćni provod u ovom gradu se može uporediti sa provodom u najboljim letovalištima Mediterana! Klubovi i diskoteke Robin Hood, Havana club, Bistro Bellman, Queens Garden, noćno krstarenje sa pena žurkom i mnoge druge atrakcije će Vas uvek asocirati na nezaboravno leto u Alanji.

Preporučujemo izlete: jeep safari, krstarenje brodom, tursko kupatilo, rafting (splavarenje), Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, Troya šou, noćno krstarenje, reka Manavgat koja se uliva u more i vodopad Manavgat, obilazak Alanje, pećine Damlatas i reke Dimcaj, akva park, obilazak Perge-Aspendos-Side…

*Zbog svakodnevnog ažuriranja cenovnika na sajtu, za kompletnu ponudu pozovite agenciju!*

1. dan:

Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla“ kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata pre poletanja aviona. Čarter let do aerodroma Antalija. Nakon sletanja transfer do hotela. Smeštaj na bazi izabrane usluge. Noćenje.

2. – 07./10./11./14. dan:

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj destinaciji i hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika u organizaciji lokalne agencije Tez Tour u pratnji lokalnog vodiča. Noćenje.

08./11./12./15. dan:

Napuštanje sobe i transfer do aerodroma u Antaliji. Let za Beograd.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu SBERBANK banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

-gotovinski

– uplata avansa od najmanje 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pred početak putovanja

– platnim karticama

– preko računa

– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI ČARTER LETA SA MINIMUMOM OD 150 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POČETKA PUTOVANJA.