HOTEL SURF MAR, Kosta Brava-Ljoret de Mar

Kosta Brava, Španija

Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje)

Lokacija: Hotel se nalazi u rezidinecijalnom delu Ljoret de Mara, na samo 50 metara od prelepe plaže Fenals sa Plavom zastavom od koje ga deli predivno šetalište. Preporučuje se porodicama i osobama koje uživaju u miru i relaksaciji, zbog svoje udaljenosti od trgovačkog dela Ljoreta do kojeg se može stići laganom šetnjom za nepunih dvadeset minuta, ili autobusom koji saobraća na svakih petnaest minuta.

Hotelski sadržaji: hotel poseduje otvoreni bazen za odrasle, otvoreni bazen za decu, đakuzi, prostranu, lepo uređenu baštu, restoran, bar, TV salu, internet kutak, igralište za decu, dva teniska terena, mini golf, bilijar, stoni tenis i usluge doktora.

Sobe: Hotel raspolaže sa 216 soba raspoređenih na 4 sprata. Sobe imaju centralnu klimatizaciju, kupatilo, terasu, TV , sef (uz doplatu) i telefon.

Ukratko o Ljoret de Maru

Ljoret de Mar – ’’Cvet na moru’’ je letovalište u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava (Divlja obala) koja se prostire dužinom od oko 200 km, severno od Barselone prema Pirinejima i francuskoj granici. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje Sredozemno more, čine je jednom od najatraktivnijih letovališta u Evropi.

Ljoret je udaljen oko 70 km od Barselone sa kojom je spojen redovnim autobuskim i železničkim linijama. Predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Poseduje nekoliko dugačkih peščanih plaža i preko sto hiljada ležajeva u hotelskim i apartmanskim objektima, mnoštvo restorana, barova, šoping centara, zabavnih parkova. Desetine hiljade turista iz celog sveta, već decenijama, traže u ovoj izuzetnoj atmosferi zabavu i kupanje, a letovalište nudi toplo i podnošljivo sunce, peskovite, čiste i uredne plaže od kojih je najveća gradska plaža Santa Maria, takođe i vrelinu noćne zabave uz sangriju, flamenko (flamenko klub La Siesta) i mnoge druge moderne ritmove (poznata je diskoteka Hollywood).

Dnevna letnja temperatura je 30-35 stepeni Celzijusa, a noću oko 20. Kategorije španskih hotela nisu uporedive sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje za provod gostiju nego u smeštaj. Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje.

CENA PO OSOBI: 3.500 rsd (dete 0-12 g. – 2.500 rsd)+ CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR+ CENA PREVOZA AVIONOM (Odrasli 145 EURA, dete 0-2 godine – besplatno)

LEGENDA:

* Polupansion – doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje)

1/2 – dvokrevetna soba

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na vrstu usluge.

CENA AVIO PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

– avio – čarter let na relaciji Beograd – Girona – Beograd
– izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja)
– servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se uplatiti u agencij).
– turističku taksu za boravak u Kataloniji, plaća se po osobi i danu u iznosu od: 1€ za hotele sa 4* i 0,5€ za hotele 3*, ne plaćaju osobe od 0-16g. Plaćanje na recepciji.
– troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
– aerodromsku taksu u Beogradu i u Gironi. Očekivani iznos je oko 28€ za odrasle i decu. Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije čarter prevoza.
– YQ taksu, kompanijsku taksu za poskupljenje goriva. Očekivani iznos je oko 50€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije charter prevoza.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Inteza banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje i to:

– gotovinski

– čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 31. decembra 2013

– platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO, DINA)

1. dan BEOGRAD – GIRONA

Sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.

2.-10./11. dan LJORET DE MAR

Boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.

11./12. dan LJORET DE MAR-BEOGRAD

Napuštanje objekta, poletanje sa aerodroma u Gironi prema planu letenja. Sletanje u Beograd.

Kraj programa

Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (aerodrom Nikola Tesla). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 RSD. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona.

Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
– Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na šta agencija ne može imati uticaja.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
– Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.