HOTEL TORONI BLUE SEA, Toroni

Toroni, Sitonija

Opis hotela:

Hotel Toroni Blue Sea se nalazi na južnoj strani poluostrva Sitonija, u mestu Toroni na jednoj od najlepših plaža na Sitoniji. Od plaže je razdvojen 20-ak metara, putem koji prolazi kroz mesto. Hotel ima svega dva sprata i sastoji se od dva bloka. U jednom su smeštene standardne i family sobe dok su u drugom studiji koji imaju uslugu najma. Hotel poseduje 70-ak soba okrenutih bočno ka moru. Hotel poseduje lobi, veliki bazen sa delom za decu, mali bazen sa hidromasažerima, restoran, bar pored bazena, tavernu, fitness, saunu, tursko kupatilo, parking…

Smeštaj:

Hotel Toroni ima Sve prostrane, ukusno nameštene sobe, imaju SAT TV, veliko kupatilo sa TWC i fenom, veliku terasu sa pogledom na more, mali frižider i A/C. Hotel od prelepe plaže deli mali put – šetalište uz more, kojim možete šetnjom stići do centra letovališta za svega par minuta.

Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar ili frižider.
Standardne sobe su malo skromnije opremljene, namenjene su smeštaju 2-4 osobe i imaju dva standardna ležaja i sofu koja se razvlači. Njihova površina je oko 20-25m2.

Sadržaj hotela:

Recepcija, restoran, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, mali SPA centar sa saunom, masažom i teretanom, igralište za decu, mini market, parking.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje)

Ukratko o Toroniju:

Toroni (Τορώνη) je mali turistički centar na jugu zapadne obale Sitonije, 21 kilometar posle Neos Marmarasa i 3 kilometra ispred mesta Porto Kufo (Porto Koufo). Ovo područje je popularno zbog neverovatno lepog krajolika i lepih plaža. Plaža ovog letovališta, široka i do 30 metara i duga preko 2,5 kilometara, jedna je od najdužih plaža Halkidikija, sa zlatnim peskom i Plavom zastavicom za kvalitet i čistoću. Od Soluna Toroni je udaljen 139 kilometara, odnosno 79 od Neos Marmarasa.

Da biste izvršili rezervaciju, potrebno je da kontaktirate agenciju!

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima gradjana

–Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE:

– Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

–Ukoliko nije cenovno odvojeno, kod hotelskih rezervacija se ne garantuje:

– Spratnost.

– Pogled.

– Raspored i struktura kreveta.

– Deo kompleksa (ukoliko se isti sastoji od više jedinica).